MasterCard® SecureCode™
SecureCode™ enkratno geslo za dodatno varnost pri spletnih nakupih.

    

Novost!

Predstavljamo vam MasterCard SecureCode – novi spletni varnostni mehanizem, ki vas varuje pred neavtorizirano uporabo vaše Maestro ali MasterCard kartice v trenutku spletnega nakupa pri sodelujočem trgovcu. Ne potrebujete nove kartice, ni vam potrebno nameščati programske opreme, nimate dodatnih stroškov… gre preprosto za dodatno varnost.
Kaj je SecureCode?

Z uporabo najnovejše tehnologije vas MasterCard SecureCode varuje pred neavtorizirano spletno uporabo vaše kartice tako, da preveri vašo identiteto v trenutku spletnega nakupa. SecureCode je enkratno geslo, ki ga imetnik generira s pomočjo prenosnega čitalca in svoje pametne Maestro ali MasterCard kartice. Registracija je preprosta in popolnoma brezplačna. Vse kar morate narediti je:

  • Registrirati vašo MasterCard kreditno kartico v program SecureCode (vse debetne – Maestro kartice so že samodejno registrirane in vam omogočajo takojšnje varno spletno nakupovanje).

  • Opraviti nakup pri sodelujočem spletnem trgovcu.

  • Potrditi vašo identiteto z uporabo SecureCode številke v trenutku potrditve spletnega nakupa.

Z registracijo storitve si zagotovite, da bo MasterCard SecureCode povečal stopnjo zaupanja vaše spletne transakcije in zavaroval vaš nakup z dodatnim korakom avtentikacije.

Kako deluje?
  1. Opravite spletni nakup pri sodelujočem trgovcu in izberite plačilo z vašo registrirano MasterCard ali Maestro kartico.

  2. Zaključite nakup pri spletnem trgovcu.

  3. Avtomatično se pojavi MasterCard SecureCode zaslon, ki zahteva potrditev vaše identitete z vnosom enkratnega gesla – SecureCode številke.

  4. Vnesite SecureCode številko, ki jo generirate s pomočjo prenosnega čitalca in vaše pametne Maestro ali MasterCard kartice. V nekaj sekundah bo vaša identiteta potrjena in spletni nakup zaključen. Komunikacija poteka izključno med vami in izdajateljem vaše kartice. Informacije ne bodo v nobenem primeru posredovane trgovcu.

Kako se registriram?

Vse debetne – Maestro kartice so že samodejno registrirane v program MasterCard SecureCode in vam omogočajo takojšnje varno spletno nakupovanje pri sodelujočih trgovcih. Podatke o vaši Maestro kartici si lahko ogledate in spreminjate s klikom na gumb Upravljanje kartice.

Registracija vaše kreditne MasterCard kartice je hitra in preprosta. V nekaj korakih bo kartica registrirana in pripravljena za spletne nakupe pri sodelujočih trgovcih. Za registracijo storitve SecureCode potrebujete pametno MasterCard kartico in prenosni čitalec za generiranje enkratnega gesla. Registriraj sedaj.