Verified by VISA™
Verified by VISA™ enkratno geslo za dodatno varnost pri spletnih nakupih.

    

Novost!

Predstavljamo vam Verified by VISA – novi spletni varnostni mehanizem, ki vas varuje pred neavtorizirano uporabo vaše Visa kartice v trenutku spletnega nakupa pri sodelujočem trgovcu. Ne potrebujete nove kartice, ni vam potrebno nameščati programske opreme, nimate dodatnih stroškov… gre preprosto za dodatno varnost.
Kaj je Verified by VISA?

Z uporabo najnovejše tehnologije vas Verified by VISA varuje pred neavtorizirano spletno uporabo vaše kartice tako, da preveri vašo identiteto v trenutku spletnega nakupa. Gre za enkratno geslo (Passcode), ki ga imetnik generira s pomočjo prenosnega čitalca in svoje pametne Visa kartice. Registracija je preprosta in popolnoma brezplačna. Vse kar morate narediti je:

  • Registrirati vašo Visa kartico v program Verified by VISA.

  • Opraviti nakup pri sodelujočem spletnem trgovcu.

  • Potrditi vašo identiteto z uporabo Verified by VISA gesla v trenutku potrditve spletnega nakupa.

Z registracijo storitve si zagotovite, da bo geslo Verified by VISA povečalo stopnjo zaupanja vaše spletne transakcije in zavarovalo vaš nakup z dodatnim korakom avtentikacije.

Kako deluje?
  1. Opravite spletni nakup pri sodelujočem trgovcu in izberite plačilo z vašo registrirano Visa kartico.

  2. Zaključite nakup pri spletnem trgovcu.

  3. Avtomatično se pojavi Verified by VISA zaslon, ki zahteva potrditev vaše identitete z vnosom enkratnega gesla.

  4. Vnesite Verified by VISA geslo – Passcode, ki ga generirate s pomočjo prenosnega čitalca in vaše pametne Visa kartice. V nekaj sekundah bo vaša identiteta potrjena in spletni nakup zaključen. Komunikacija poteka izključno med vami in izdajateljem vaše kartice. Informacije ne bodo v nobenem primeru posredovane trgovcu.

Kako se registriram?

Registracija vaše Visa kartice je hitra in preprosta. V nekaj korakih bo kartica registrirana in pripravljena za spletne nakupe pri sodelujočih trgovcih. Za registracijo storitve Verified by VISA potrebujete pametno Visa kartico in prenosni čitalec za generiranje enkratnega gesla. Registriraj sedaj.